Mintos - celosvětový online úvěrový trh

Investování do půjček při zajímavé výši výnosu z úroků, to je Mintos.

Investujete na Mintos?

ANO
1
100%
NE
0
Žádná hlasování
Přemýšlím o tom
0
Žádná hlasování
Už ne, mám s nimi negativní zkušenost...
0
Žádná hlasování
 
Celkem hlasů: 1
Uživatelský avatar
Voita
Administrátor fóra
Příspěvky: 28
Registrován: 08 led 2019 10:21
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek 30 čer 2019 01:36

Co vůbec Mintos je a co dělá?

Mintos je peer-to-peer půjčovací společnost, která spojuje investory s věřiteli různých úvěrových emitentů. Společnost Mintos byla první platformou pro poskytování úvěrů P2P v Lotyšsku a nabízí možnost investovat do úvěrů od více zemí (Lotyšsko, Litva, Estonsko, Gruzie, Česká republika, Dánsko, Švédsko, Finsko a Polsko) a také úvěrů jiné povahy (hypoteční úvěry, záruky za půjčky na automobily, půjčky pro malé podniky a osobní půjčky). Mintos je otevřen investorům z celé Evropy. V červnu 2019 dosáhla platforma kvóty více než 150 000 investorů pocházejících z více než 70 zemí, které financovaly půjčky v hodnotě přesahující 1,5 miliardy eur. Minimální investice na této platformě začíná na výši 10 EUR.

Mintos je momentálně vedoucí peer-to-peer tržiště s půjčkami v kontinentální Evropě, které spojuje investory s uživateli půjček různých poskytovatelů půjček z celého světa. Je to jednoduchá a transparentní alternativa tradičního bankovního systému.

Na platformě Mintos mohou investovat individuální a institucionální investoři do částí půjček poskytnutých napříč různými kontinenty a typy půjček. Momentálně nabízí příležitosti investovat do hypotečních úvěrů, osobních nezabezpečených půjček, zabezpečených auto půjček, faktur a úvěrů pro malé podniky.

Připojením se na Mintos tržiště získají poskytovatelé půjček okamžitý přístup k investorům, kteří hledají možnost nakoupit půjčky.
Mintos.png
Mintos - P2P půjčky a úvěry
Mintos.png (53.63 KiB) Zobrazeno 26364 x
Slovo „mintos“ pochází z výrazu mint. Ve staroangličtině mělo toto slovo následující významy:
  • místo, kde se z kovu vyrábějí mince;
    velké množství něčeho, obzvláště peněz;
    místo nebo zdroj výroby či vynálezu;
    vynález nějaké věci.
Název společnosti – Mintos – tak odráží cíl usnadnit prostřednictvím technologií volný a efektivní pohyb kapitálu po celém světě.

-----------------------------

Jaké máte zkušenosti s P2P platformou Mintos Vy? Investujete zde pravidelně a s jakým ročním výnosem? Jak vysoký je default půjček a úvěrů a jak se daří následné vymáhání finančních prostředků zpět? Díky za Vaše rady a tipy!


Odpovědět